11 Mayıs 2008 Pazar

cin mallari alma cin demokrasi dusmani


insan eti yiyen çinliler bu çinli zalimlerin iştahla yedikleri insanlar Türk işte fotoğrafta haşlanmış bir Uygur Türk'ü bebek













Türkiyemizin iki buçuk katı toprak ve elli milyonun üzerinde Türk soydaşımız çinli zalimlerin işgali altında.





Orada esir ve işkence gören milyonlarca Türk var sen Türksen çin malı alma!



ayrıntılı bilgi edinmek için Doğu Türkistan sitelerine bakınız


çinde insan eti yemek serbest zorla kürtaj yapılan Türk kadınlarının bebekleri hastahaneler tarafından lokantalara satılıyor bu bebekler 50 75 dolar arası müşterilere servis yapılıyor.


yukarıdaki fotoğrafta bir bebek haşlanmak üzere hazırlanıyor.
resimlerin üzerine tıklayarak büyük boy görebilirsiniz.
çarşıda pazarda çin mallarını satın alanların ve bu zalimlerin imal ettiklerini yurdumuza sokanların kulakları çınlasın ve varsa vicdanları sızlasın.sızlarmı ?





İSTİKLAL
UĞRUNA ÖLÜNECEK EN DEĞERLİ ŞEYDİR

MURAT DARGA

UYARI !
Çin mallarında her türlü zararlı madde var.Kanserojen maddeler olduğunu biliyoruz da.Acaba bu zalim çin yönetimi bir virüs geliştiriyor olmasın bilhassa çocukların yakın temasta bulunduğu oyuncaklarda ileriki yıllarda etkilerini gösterecek ölümcül bir virüs boya maddelerinin arasına karıştırılarak bütün dünyaya dağıtılmış olamaz mı? Bu günün çocukları yarının gençleri çaresi bulunamayan bir hastalığın pençesinde can mı verecekler.İnsan haklarına itibar etmeyen demokrasi düşmanı bu komünist yönetimin zalim yöneticilerinden her türlü kalleşlik beklenir.Dikkatli olmak gerekmezmi?

Hiç yorum yok: