21 Mayıs 2008 Çarşamba

yamyam insan eti yiyen cin


yamyam insan eti yiyen çin


Yamyamlığın serbest olduğu ülke;Çin.


Yamyam anlamı.Yamyam kime denir? Yamyamlar nerede yaşar?


Yamyamlar ülkesi.Yamyamların bir zamanlar afrikada yaşamış olduğunu bilirdik insan eti yiyen kabilenin adı yamyam olduğundan insan eti yiyenler bu kabilenin adıyla anılır olmuştur,meğer yanlış bilirmişiz.Gerçek yamyamlar afrikada değil yamyamlar çinde yaşıyormuş.Çinde yamyamlık serbest.Çinde insan eti yemek serbest.Çinde insan eti yemeği yasaklayan bir kanun yok.Zaten çinde kanunda yok.Demokrasi düşmanı bir yönetimden insan eti yemeği yasaklaması tabii ki beklenemez.Çinde insan etinden türlü türlü yemekler yapılıyor.İnsan eti yemekleri tarif kitabı da yayınlanmıştır bu zalim yamyamlar ülkesi çinde.Çin mallarını satın almayın.İnsan eti yiyen bu yamyam barbarlara paranızı vermeyin.Çinli yamyamlar sizin paranızla gücüne güç katarak insan haklarına meydan okumaya devam ediyor.Bu zalimlere top yekün ekonomik ambargonun her türlüsü derhal uygulanmalıdır.Yamyam çinlilerle aynı gezegende yaşamak insanlık için utançtır.

Avaz anlam avaz anlamı Avvaz veya Uvvuz anlam Avvaz ne demek;


Saka Türkleriyle birlikte Azerbaycan bölgesine tahminen milattan beş yüz yıl önce yerleşen Türk topluluğu.Batılı kaynaklarda Udhin,Uhd,Uti,Udin'ler olarak geçer.




Baga Böge anlamı baga anlam böge ne demek;


Baga güçlü kuvvetli kahraman olan anlamındadır.Böge bögmek boğmak bükmek baga baglamak gibi güç gerektiren fiilleri çağrıştırıyor.



Apa anlam Apa anlamı Apa ne demek;


Apa yaşca büyük kişi itibarlı kişi demektir.

ACIBADEM SEMTİ HAKKINDA YAZILANLAR
ACIBADEMİN TARİHİ.

Acıbadem'de yaşayanlar acıbadem semtinin tarihini ve de çoğu köşkün hikayesini bilmezler.İşin gerçeği çok köşk de kalmadı acıbadem semtinde.
Nerede o mazinin güzel günlerindeki acıbadem.Tabii yetmiş yedi seksen yılları arası anarşi ile geçen o acı dolu üç yılı güzel günlerin arasına katmıyorum.
Oniki eylül öncesinin terör olaylarından acıbadem'de maalesef nasibini aldı.
Orta Doğu gazetesi baş yazarı İsmail Gerçeksöz komünist teröristler tarafından acıbadem dörtyol'da evinin az ötesinde şehid edildi.
Yine acıbadem yıldızbakkal'da ülkücü iki yiğit Öğütçü kardeşler komünist teröristlerce şehid edildiler.
Şimdiki Acıbadem Güzel Sanatlar Fakültesinin olduğu bina o tarihlerde Mimarlık Fakültesi idi ve bu fakültenin önemi dolayısıyla komünistler acıbadem de terörist faaliyetlere girişmişlerdi.
Üç yıl güzelim acıbademin huzurunu kaçırdılar,insanların rahatı kalmamıştı.
Şükür ki şimdi acıbadem yeniden o eski huzuruna kavuştu fakat yerleşim yerlerinin açılması binaların çoğalması ile acıbadem'in o masalsı görüntüsü ve sessizliği de tarihe karıştı.
Belediyenin acıbademe dikmiş olduğu ıhlamur ağaçları eski günlerin
anılarını canlandırıyor çok iyi yaptılar.O zamanalarda köşklerin bahçelerinde ıhlamur ağaçları vardı acıbademin sokakları mis gibi ıhlamur kokardı.Tabii kadıköy belediyesine tavsiyem sokaklara biraz da çiçek dikmek acıbademde maalesef çiçeklendirme çalışması yok gibi .
E5 acıbadem ankara yolunun iki yamacına da çam ağaçları dikmeli çam ağaçları çamlıca gibi acıbademin sembolü idi.Acıbadem muhtarlığı bir kampanya başlatarak bu işe el atmalı.Bir zamanlar saymakla bitmeyecek kadar çam ağacı vardı acıbademimizde.Şimdi kaç tane var sayabilirsiniz.Yaş kesen baş keser gibi günah işlermiş,şimdiyse bazı insanlar para için anasının babasının başını kesecekle mazallah.acıbadem ile ilgili tasarladığım projeler var fakat ilgilenen yok.Eh bizde ne yapalım eski acıbademin hayaliyle avunuruz.
acıbadem kuruçeşme eski yerinden sökülerek karşı köşeye taşındı restore edildi fakat bazı saygısız tarih düşmanları tarafından kuruçeşmenin üzerine sprey boya ile yazılar yazılmakta ve de afişler yapıştırılmakta.
Kuru çeşme acıbademin bir sembolü,daha iyi korunmalı,çiçeklendirme yapılmalı ve ışıklandırması da kendinin ve acıbadem'in önemine uygun olmalı.
Acıbadem dörtyol'u geçince yıldızbakkal'da Kadıköy gazetesinden bir beyle konuştuğumuzda tam da konuştuğumuz yerin karşısında bizans'tan kalma su terazisi vardı,acıbadem ile iligili yazacak bir şey mi arıyorsunuz işte dedim size haber.
Acıbademli bu tarihi su terazisi de restore edilmeyi ve ışıklandırılmayı bekliyor.
önünden hergün yüzlerce insan geçer fakat acıbadem'deki bu tarihi eserin de kimse farkında değil.
Bence acıbadem semtlerin en güzelidir.Acıbadem semtine hep birlikte sahip çıkalım.

Hiç yorum yok: